QUOKKA Cube, Sklenený pohár so silikónovým povrchom GREEN, 540ml, 40061

Objavte dokonalú harmóniu štýlu a funkčnosti s pohárom QUOKKA Cube. Tento luxusný sklenený pohár s bambusovým vekom a nerezovou slamkou je vyrobený z odolného borosilikátového skla a pokrytý protišmykovým silikónom. S objemom 540 ml je ideálny pre váš obľúbený nápoj kdekoľvek a kedykoľvek. Doprajte si výnimočný zážitok z pitia s QUOKKA Cube - pohárom, ktorý spĺňa tie najvyššie nároky na kvalitu a dizajn. Viac informácií
Dostupnosť Máme na sklade 1 ks, pozajtra u vás.
Ako a kedy vám tovar doručíme?
DPD Home - doručenie na adresu
Tovar bude doručený až k dverám a s možnosťou online sledovania zásielky. Rýchle a spoľahlivé doručenie.
4,00 €
DPD - Odberné miesto Pickup
Vyberte si pre vás najbližšie odberné miesto a vyzdvihne si zásielku v čase, ktorý vám najviac vyhovuje.
3,50 €
Packeta - Výdajné miesto a Z-BOX
Vyberte si pre vás najbližšie odberné miesto a vyzdvihne si zásielku v čase, ktorý vám najviac vyhovuje.
3,50 €
Osobný odber v Prešove
Prevezmite si Vašu objednávku osobne u nás na adrese Volgogradská 5, 08001 Prešov. V pondelok až piatok od 8.00 do 15.30. Zdarma a podľa Vašich potrieb.
ZDARMA
Nakúpte ešte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
0,00 € 49,00 €
28,00 €

Značka:
QUOKKA
Záruka:
24 mesiacov
Č. produktu:
QUO2790
Nakúpte nad 49,00 € a máte dopravu zadarmo
Potrebujete poradiť?
Neviete, čo máte robiť? Môžeme vám pomôcť.
0918 541 163
Počas pracovných dní od 8:00 do 16:00
Výhodné ceny dopravy

Doprava zdarma nad 49 €

Vrátenie zadarmo

Cez Packetu - rýchlo a jednoducho

Všetko máme skladom

Odosielame okamžite

Skvelé recenzie, záruka bezpečného nákupu

Viac ako 10 rokov na trhu

Popis

Predstavujeme vám QUOKKA Cube - revolučný sklenený pohár, ktorý zmení váš spôsob pitia. Tento luxusný pohár je stelesnením dokonalosti, spájúc v sebe eleganciu skla, prirodzenú krásu bambusu a praktickosť silikónového povrchu.

Vyrobený z vysoko kvalitného odľahčeného borosilikátového skla, QUOKKA Cube je neuveriteľne odolný voči nárazom a zároveň ľahký na nosenie. Sklo si zachováva svoju čírosť a neutrálnu chuť, takže si môžete vychutnať svoj obľúbený nápoj bez akéhokoľvek narušenia jeho prirodzenej chuti.

Silikónový protišmykový povrch nielen že zabezpečuje pevné uchopenie, ale tiež dodáva poháru moderný a štýlový vzhľad. Nemusíte sa báť, že by vám pohár vykĺzol z rúk - QUOKKA Cube je navrhnutý tak, aby vám poskytol maximálne pohodlie a istotu pri každom dúšku.

S objemom 540 ml je QUOKKA Cube ideálnym spoločníkom na cestách, v práci alebo doma. Bambusový zatláčací uzáver dokonale tesní a uchováva váš nápoj čerstvý a chutný po celý deň. Nerezová slamka s čistiacou kefkou umožňuje jednoduché pitie a údržbu.

QUOKKA Cube je viac než len pohár - je to štýlový doplnok, ktorý vyjadruje vašu osobnosť a zmysel pre kvalitu. Či už si vychutnávate rannú kávu, osviežujúcu vodu alebo obľúbený kokteil, QUOKKA Cube premení každý váš nápoj na nezabudnuteľný zážitok.

Tento pohár je tiež skvelou voľbou ako darček pre vašich blízkych. Balený v elegantnej originálnej krabičke, QUOKKA Cube je pripravený potešiť a ohúriť každého, kto ocení kvalitu, štýl a inováciu.

Doprajte si to najlepšie s QUOKKA Cube - pohárom, ktorý definuje novú éru pitia.

Parametre

Pre
Dievča,Chlapec,Unisex
EAN
8412497400614

98 % zákazníkov nás odporúča

Na základe 636 overených recenzií na Heureka.sk Zobraziť recenzie

100%

Človek by neveril, aké náročné je zohnať pol kila plastelíny. Vážne, bál som sa, lebo jediní ste mali tento sortiment, asi po ňom nie je extra dopyt, ale dostal som to, čo som chcel a moju dôveru máte. Určtie sa bez obáv na Vás v budúcnosti rád obrátim.

Anonymný užívateľ

6. 2. 2024

100%

Spokojnosť s tovarom i obchodom.

Anonymný užívateľ

22. 1. 2024

100%

Viackrát som objednala z tohto internetového obchodu. Bola som spokojná! Naposledy 25.8. som objednala detskú kuchynskú zásteru. Ospravedlňujem sa, prvýkrát platba neprešla, z Vašej strany bola ochota, zavolali ste mi či nežiadam objednaný tovar. Naopak ďakujem za upozornenie!!! Platbu som previedla 1.9.2023. Dúfam, že tentokrát prešla. Ďakujem pekne !

Anonymný užívateľ

1. 9. 2023

90%

Odporúčam obchod svojím priateľom.

Anonymný užívateľ

6. 8. 2023